Amikor először jelentek meg a különböző képrögzítő egységek, akkor még gondolni sem lehetett arra a tökéletes felbontásra, mit mára a technika elért. Gyakran csak homályos, sötét alakok jelentek meg, de ennek már vége! Az analóg kialakításokat felváltotta az IP kamera rendszer, ami kivételesen tiszta felvételeket garantál.

Az akár 5 megapixeles típusok esetében, a nagyítás során nincs komoly torzulás, ezért arcokat, rendszámokat már igen messziről ki lehet venni és felhasználni a gyűjtött információkat például egy azonosítás során. Az IP kamera rendszer mindenféle helyzetben elboldogul. Épületen belül és kívül ugyanúgy megállja a helyét, amit tapasztalni fogunk a gyakorlatban.

Az adattárolással sem lesznek problémáink, mert a jelek továbbítása egyszerűen és hatékonyan történik. Amennyiben komolyan gondolkodunk egy alapos felújításon vagy elengedhetetlen az IP kamera rendszer kiépítése, akkor keressük fel bizalommal az alarmdirect.hu weboldal szakembereit, akik örömmel állnak a rendelkezésünkre! Döntsünk a megbízhatóság mellett!