A hideg napokat meleg ruhával tudjuk átvészelni, ezért a régiek mellé mindig jól jön egy új darab. A Jordan melegítő bármilyen évszakra megfelel. A belseje francia frottírból készült, ami biztosítja a puhaságot és a melegséget. A kapucnival ellátott felsőrész, védelmet nyújt a hideg és a szél ellen. A kenguru zseb több apró dolog tárolására, valamint a kéz melegítésére is alkalmas

Divatossá a fehér hímzett minta teszi. Lazán illeszkedik a testhez, könnyű benne mozogni. Anyagának összetétele pamut és poliészter, ami biztosítja a meleget izzadás nélkül. Ez egy új modell, ami nemrég került piacra, de máris sokak kedvencévé vált. Fekete és szürke színben kapható.

Alacsony hőfokon ajánlott mosni, így nem kopik meg, hosszú ideig újszerű állapotban marad. A Jordan melegítő mellé megvásárolhatja a színeiben és anyagában is megegyező edzőnadrágot. Ezzel kiegészítve tökéletes szettet kap, ami nemcsak kényelmes, de divatos is. A méret kiválasztása után adja le a rendelését és rövid időn belül már viselheti is.