A sok munka után igazán jól tud esni egy kis szabadidő, amikor nem kell semmi mással törődni, csak a kikapcsolódás az, amire koncentrálhatunk. Természetesen nyugodtan belevihetünk egy kis sportot is az ilyen típusú lazításba a Gepida Mundo segítségével. A hegyvidékeken, a hagyományos túrák mellett, a bringázás is nagy népszerűségnek örvend.

Ez nem meglepő, hiszen két keréken nagyobb távolságokat lehet bejárni, mintha gyalog tennénk. A nehéz terepre ugyanakkor kell a profi felépítéssel rendelkező kerékpár. A Gepida Mundo olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kényelmi feltételek mellőzésével, az igen nehéz útviszonyok legyőzését.

A gyártók nélkülöztek minden felesleges súlyt. Ennek köszönhetően, 10 kilógrammnál alig több bringa született meg, amit bármikor felkaphatunk és könnyedén magunkkal vihetünk, amennyiben olyan helyzetbe kerülünk. A Gepida Mundo a hagyományos útviszonyok között is megállja a helyét. Válasszuk ki igényre szabottan azt a kialakítást, amelyik tökéletesen megfelel az elképeléseinknek!