A labdarúgást nemcsak a szabadban, füves vagy kemény pályákon játsszák. Számos labdarúgó bajnokság és kupa is zajlik beltéren. A teremlabdarúgás egyik formája a futsal, ami az utóbbi években egyre népszerűbbé és nemzetközileg is elismertté vált.

Beltéren azonban nem lehet szegecses lábbelit viselni, mivel nem alkalmasak a felületre. A kifejezetten beltéri felületekre tervezett terem focicipő az összes nagy gyártó, mint például a Nike, Adidas, New Balance, Under Armour vagy PUMA kínálatában is megtalálható, és IN, IT vagy IC betűkombinációval van jelölve. Ezek a rövidítések a fedett pályát jelentik.

A terem focicipőre különösen magas követelmények vonatkoznak, mivel a játék általában sokkal gyorsabb beltérben és a labdát közelebb tartják a lábhoz. Ezért a talp tapadására kell támaszkodni, illetve rövid rúgásokra és gyors irányváltásokra van szükség. Ha most szeretné felszerelni magát a tökéletes terem focicipővel, akkor jó ha tudja, hogy a webáruházunkban kedvező áron vásárolhat ilyen modelleket!