Spanyolról vagy spanyolra szeretne lefordíttatni néhány dokumentumot, de nem tudja merre induljon ez ügyben? Mindenképpen ajánlott felkeresnie a Bilingua Fordítóirodát, mivel itt szakképzett fordítókkal, igény szerint lektorálással zajlik a spanyol fordítás.

Körülbelül 400 millióan használják a spanyolt világszerte, több mint 20 országban hivatalos nyelv. Magyarország több középiskolában is választható második nyelvként, de nagyon sokan tanulják külföldi munkavállalás, tanulmányok folytatása okán. Éppen ezen okok miatt elengedhetetlen a spanyol fordítás, ami feltétlenül tökéletes kell legyen.

Anyanyelvű szakfordítók végzik a feladatot, így a végeredmény nyelvtanilag, nyelvhelyességileg egyaránt kifogástalan lesz. Korrekt áron juthat hozzá a szolgáltatáshoz, bár számos tényező határozza meg a végösszeg alakulását. Számít a szöveg típusa, jellege, hossza és a kért határidő. Mindazonáltal elmondható, hogy ennél a fordítóirodánál a spanyol fordítás ára biztosan nem jelent horribilis összeget.