Manapság még az extrának mondható termékekből is bőven van választék a piacon, nem beszélve azokról, amelyek nem is annyira különlegesek. Ebbe a kategóriába esik a kerti tömlő is, amiből szintén megannyi méret, szín és típus érhető el.

Érdemes a felhasználási terület szerint elkezdeni a válogatást, hiszen egy családi ház nem fogja igényelni az ipari felhasználásra készült darabokat, viszont üzemi körülmények között kevés lesz az a teljesítmény, amit a hagyományos tud nyújtani. A linkre kattintva elkezdheti a válogatást, viszont egyúttal azzal is szembesülni fog, hogy még ebben a két kategóriában is igen nagy a választék, ami a kerti tömlőket illeti.

Sőt, olyan darabokat is fog találni, amelyeket egy speciális csavarodás-mentes technológiával láttak el, ami megkönnyíti a tárolását, amikor a kerti tömlő használaton kívül van. Nem kell több időt arra áldoznia, hogy megpróbálja kibogozni az összegubancolódott slagot, ennek következtében pedig az élettartama is növekedni fog, ezért érdemes rajta elgondolkodni.