Amennyiben az áruszállítás bármilyen formájáról van szó, akkor az Europa-Road Kft. a legkézenfekvőbb választás. A nemzetközi közúti szállítmányozás az Európai Unió bármely pontjára gond nélkül kivitelezhető akár import, akár export szolgáltatásról beszélünk.

A megrendelések rövid határidőn belül teljesülnek, mégpedig igen versenyképes árakon. A nemzetközi közúti szállítmányozás díjszabását több különböző faktor határozza meg, ezért minden esetben egyedi árajánlat készül az ügyfélnek. Kisebb szállítmányok illetve a túlméretes áruk szállítása egyaránt megoldható, mivel a rendelkezésre álló teherautók is különféle méretűek. Ezeknek a nagysága a felpakolható raklapok száma szerint vannak kategorizálva.

Az ömlesztett és a veszélyes áruk szállítása szintén megoldható. A nemzetközi közúti szállítmányozás egyre keresettebbek Európában, az igények pedig csak növekednek, ennek köszönhetően pedig a forgalom is évről-évre élénkebb. A fuvarozó vállalat minden tekintetben igyekszik lépést tartani az éppen aktuális helyzettel.