A kellően gyors és hatékony csempézésnek alapvetően 2 fontos feltétele van. Az egyik a megfelelő felület előkészítése, a másik pedig a burkolatszintező ék beszerzése és alkalmazása. Érdemes figyelni a kiváló alapanyagok beszerzésére is, amik lehetőleg hosszú időn keresztül gondoskodnak a tartósságról és a remek megjelenésről. A legtöbb hiba a fektetés következtében alakulhat ki, tehát itt éri meg adni a részletekre, a kiváló eredmény elérése érdekében. A TLS kínálatában elérhető burkolatszintező ék prémiumminőségű alapanyagokból készül, aminek hála, akár 25 alkalommal felhasználható.

A TLS-PRO csempeszintező rendszer egyszerűbbé teszi a folyamatot, amivel sok időt és felesleges költséget takaríthat meg. Bár a talpak csak egyetlen alkalommal vethetőek be, majd ezt követően cserére szorulnak, de a burkolatszintező ék tekintetében elég annyit beszerezni, ami kiszolgálja az egyszeri alkalmat, hiszen másnap ismét dolgozhatunk velük. Jelenleg, a piacon keresve sem lehet találni ennél előnyösebb megoldást.

Gyorsan és pontosan dolgozik a gyémánt vágókorong

Szép lenne, ha csempézéskor nem kellene vágni az elemeket, mert azok pontosan és egészben illeszkednének a helyükre. Mivel erre csak egy idealizált világban van esély, azért a realitásban érdemes a gyémánt vágókorong célirányos beszerzése. Amíg az egész lapokat hosszanti irányban, kézi csempevágóval is jól lehet szabni, addig a sarkoknál már valamivel másabb a helyzet. A gyakran vastag és természetes kövekből készült elemek szintén okozhatnak kihívást, ahol elengedhetetlen a gyémánt vágókorong használata.

A TLS DYNAMITE TURBO ultravékony kiképzésnek hála, forgácsmentesen teszi a dolgát, száraz körülmények között is. A vizes környezet, illetve a fokozott hűtés tovább növeli a hatékonyságot és az élettartamot. Ez a meleg sajtolással készült, csúcsminőségű gyémánt vágókorong megerősített gyűrűs maggal van ellátva mindkét oldalán, ami tovább fokozza a stabilitást. Mindenképpen megéri a gyakorlatban próbára tenni és kihozni belőle a legtöbbet.