A szép ékszerek örömmel töltik el a szívet és a ragyogással a megjelenést. Ha pedig igazán csillogó és különleges dologra gondolunk, akkor óhatatlanul eszünkbe jut a Pandora charm. A legtöbb nőnek nem kell bemutatni ezt a fajta ékszert, de bizonyos tulajdonságairól valószínűleg ők sem tudnak sokat. Lássuk, hogy mik is ezek a charmok!

A Pandora cég igazi lavinát indított el az ékszergyártás terén, mivel a kis medálra hasonlító függők pillanatok alatt váltak roppant népszerűvé. Olyannyira megszerették ezeket a vásárlók, hogy természetesen több más márka is elkezdte gyártani a saját charmjait. A Pandora charm azonban utánozhatatlan.

A kézzel megmunkált, sterling ezüstből, Pandora Rose-ból, 18 karátos arannyal futtatott Pandora Shine-ból, 14 karátos aranyból vagy muranói üvegből készült dizájnok egyszerűen felülmúlhatatlanok. A különleges ékszerhez nem is kell más, mint egy csodás karkötő és pár fantasztikus Pandora charm. A velekey-ekszervilag.hu webáruházban hatalmas választékban megtalálhatóak a szebbnél-szebb modellek.