A lábunk egy életen át hordoz minket. Ezért gondoskodjunk arról, hogy gyermekeink lábai egészségesek legyenek! Hiszen a legtöbb lábdeformitást az élet során szerezzük és nem velünk születik. A Ponte 20 supinált cipő elengedhetetlen kellék az egészséges lábakhoz.

A legtöbb szülő egyetért abban, hogy a gyerekcipő vásárlásakor a legfontosabb kritérium a megfelelő cipőméret és szélesség, a gyermek életkorához és aktivitási szintjéhez igazodó, csúszásmentes talp, a kiváló minőségű és légáteresztő anyag, illetve a megfelelő rögzítés. Természetesen fontos a vonzó megjelenés is, hiszen a kicsiknek szeretniük kell a cipőjüket. Azonban mindig az illeszkedést és a funkcionalitást kell elsősorban figyelembe venni, nem pedig a külsőt. A Ponte 20 supinált cipők textil és bőr keverékéből készülnek.

Az anyag kiválasztásának esztétikai, de nagyon praktikus okai is vannak, ugyanis mindegyiknek megvannak a különleges tulajdonságai. A felhasznált alapanyagtól függően, a Ponte 20 supinált cipők olyan előnyökkel is rendelkeznek, mint a rugalmasság, illetve szakadás- és kopásállóság.