Sok problémát okozhat az embereknek, ha utaznak valahová és szeretnék magukkal vinni a kerékpárt is. Ilyenkor történik a lehetőségek vizsgálata, hogy pontosan miként lehetne praktikusan szállítani. Remek ötlet ilyen esetben a sínes bicikliszállító vonóhorogra szerelve. Rendkívül biztonságos és kényelmes megoldás is egyben azoknak, akiknek a kocsin van vonóhorog.

Kiváló alternatíva azoknak is, akiknek nehézséget okoz a tetőre felpakolás. A síneknek és a keréktámaszoknak köszönhetően, probléma nélkül elhelyezhető rajta bármi, a gyerek kerékpároktól kezdve egészen a felnőtt biciklikig. A bicikliszállító vonóhorogra szerelése meglehetősen egyszerű feladat, néhány darab esetében még szerszám sem kell hozzá.

Legyen bármilyen egyedi kialakítása is a kerékpárnak, a rögzítő pofák tökéletesen végzik a dolgukat. Bicikliszállító vonóhorogra felszerelhető kivitele számtalan kialakításban kapható már. Páros utazásokhoz elegendő lehet a 2 férőhelyes sínes változata. Azonban az 5 férőhelyes is ugyanannyira biztonságos szállítási módot garantál.