Az elmúlt 2 év rendesen próbára tette valamennyiünk immunrendszerét. A közönséges nátha és influenza mellett, a koronavírussal is meg kellett küzdenünk. A propolisz tinktúra ezekben az években különösen hasznos volt, ahogy a következőkben is az lesz.

Megfázások és különböző vírusok által okozott felsőlégúti betegségek ugyanis minden évben felütik a fejüket. Sajnos sokan esnek az ismételt antibiotikum kúrák csapdájába, amelyek bizony meglehetősen legyengítik az immunrendszert és ártanak a bélflórának is. A propolisz tinktúra köztudottan természetes antibiotikum, ezért a patikai készítmények használata előtt, érdemes ezt kipróbálni. A propolisz ugyanis nemcsak kiválóan harcol a káros baktériumok ellen, de közben az immunrendszert is támogatja.

Nem véletlenül a méhek építőanyaga és gyógyszere, ami külsőleg és belsőleg is megvédi őket a vírusoktól és más kórokozóktól. A propolisz tinktúra általában alkoholos változatban kapható, de a beobee.hu webshopban alkoholmentes kivitelben is beszerezhető, így bárki fogyaszthatja.