A felső légúti betegségeknek kedvező őszi-téli időszakban fontos „felfegyverkeznünk” olyan természetes alapanyagokból álló készítményekkel, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a vírusok, baktériumok ellen. Az egyik legmegbízhatóbb egészségóvó a propoliszos méz, ami nemcsak a megelőzésben lehet nagy segítségünkre, hanem akkor is jó szolgálatot tesz, ha már bekövetkezett a fertőzés.

Ez a repceméz és propolisztinktúra találkoztatásából nyert termék a meghűléssel, torokgyulladással járó kellemetlen tünetek enyhítése mellett, a húgyúti fertőzésre és a vérnyomás csökkentésére, valamint a fizikai, szellemi erőnlét növelésére is ajánlott. A propoliszos méz kúraszerű fogyasztásával rövid időn belül érzékelhető lesz a pozitív változás, ugyanakkor külső alkalmazásával is látványos eredményeket érhetünk el.

A debreceni BeoBee méhészet virtuális boltjából 250 és 500 grammos kiszerelésben is megrendelhető ez a prémiumminőségű termék. Mivel a propoliszos mézből elegendő 1-2 kiskanálnyit fogyasztani étkezés előtt vagy után, bármelyik adagot is választjuk, biztosan hosszú ideig kitart.