Komoly fejtörést okoz, amikor a lakás körül van egy igen nagy terület, amit rendszeresen gondozni kell. Sokat könnyíthetünk a dolgunkon azzal, ha okosan megfontoljuk és alaposan eltervezzük, milyen növényeket fogunk telepíteni oda. Ha a fás, bokros részeket gyep veszi körül, akkor elengedhetetlen a hatékony eszköz, amivel gyors és alapos munkát tudunk végezni. A célnak tökéletesen megfelel a McCulloch fűnyíró, amit többféle kivitelben szerezhetünk be.

A hagyományos tolható változatok mellett, a szegélyírók ugyanúgy elérhetőek, amelyekkel remekül boldogulni tudunk az eldugottabb részeken, szegélyek mentén. Amennyiben több 100 négyzetméterről van szó, akkor válaszuk a McCulloch fűnyíró traktort!

Ez elsőre egy kicsit borsos befektetésnek tűnhet, de valójában gyorsan visszahozza az árát, hiszen jelentős kényelmet garantál és gyors munkavégzést tesz lehetővé hosszú éveken át. Típustól függően a levágott szárakat összegyűjti egy méretes tartályban vagy oldalra kidobja, amit helyben hagyva zöldtrágyaként használhatunk. A McCulloch fűnyíró kialakítások révén, a bársonyos zöld takaró nem álom, hanem egy kordában tartható és csodaszép felület lesz, amire öröm ránézni.

A készülékek alkalmazása egyszerű, amit bárki elsajátíthat. A McCulloch fűnyíró hosszútávon fogja kiszolgálni az igényeinket és mindig számíthatunk rá. Természetesen időközönként végezzünk el egy nagyobb ellenőrzést a McCulloch fűnyíró alkatrészein és az esetleg megkopott, sérült darabokat cseréljük ki időben, hogy azok biztosan ne a legnagyobb munka közepette adják fel a harcot!