A kicsik imádják a mókázást, és ezt bárhol, bármikor képesek előidézni, éppen azzal, ami a kezükbe kerül. Kacagással fűszerezett trutyimóka indulhat a slime készítő szett alkalmazásával, ami ráadásul flitterekkel és élénk színekkel teszi még izgalmasabbá a játékot.

Nagyon jó szórakozást biztosít ez a gyerekeknek, és közben ijesztgethetik is vele a szüleiket. Na, ekkor hangzik csak fel a csengő gyerekkacagás! Vásárolható slime készítő szett az okosjatek.hu webáruházból, méghozzá igazán kedvező feltételek mellett és jutányos áron.

Átlátszó, fehér enyv, egy flakon ragacsaktiváló oldat, négy tégely neonszínezék, csillám, flitter, gülüszem, mérőpohár, ragacspálca, keverőtál, kanál, valamint használati útmutató található meg a csomagban.

Lepje meg csemetéjét Ön is egy slime készítő szett megvételével, és láthatja majd, hogy mennyire lefoglalja őt ez a fajta alkotás! Ehhez el sem kell otthonról mennie, mert pár kattintással megrendelheti, gyermeke legnagyobb örömére. Rövid idő alatt ki is szállítják, és akkor elkezdődhet a véget nem érő móka!