Van megoldás arra, ha szeretnénk becsempészni az otthonunkba egy kivételes tűzteret, de erre nincs biztosítva minden alapvető feltétel. Vannak olyan ingatlanok, ahol utólagosan kiépíteni egy füstelvezető rendszert jóformán lehetetlen, vagy túl sok költséggel járna. Ilyenkor sem kell lemondani a romantikus hangulatról, az elektromos kandalló ugyanis képes megadni azt, amire vágyunk.

A kiváló technikai megoldások, a remek látványon túl, kedvező hőtermelő kapacitással is rendelkeznek. Teljesítménytől függ, hogy mekkora helyiséget lehet vele befűteni rövid időn belül. Az elektromos kandalló távirányítóval is vezérelhető, valamint az élethű láng és parázs szimulációja működhet a nyári hónapokban úgy, hogy nem kell izzadjunk mellette.

Az átmeneti időszakokban és télen kimondottan élvezhető a kellemes meleg, amit bekapcsolás után szinte azonnal áraszt magából. Az elektromos kandalló esetenként a falra is felszerelhető, tehát a megszokott korlátok nem érvényesek erre a típusra. Aknázzuk ki okosan a benne található potenciált!