Manapság a legtöbb család rendelkezik legalább egy személygépkocsival, így nem csoda, ha annak kiválasztását nem kis előkészületek előzik meg. Az autó állapotfelmérés igazán remek módja az esetleges hibák kiszűrésének. A szakavatott csapat gyorsan kiért a tetszőleges helyszínre az előre megbeszélt időpontban.

Rugalmasak, profik és mindezt jó árak mellett lehet elérni. Az autó állapotfelmérés Budapesten és az agglomerációban, valamint Bács-Kiskun megyében egységáron történik. Természetesen a többi megyében is van lehetőség igénybe venni ezt a kiváló szolgáltatást, de ott már egyedi összeggel kell kalkulálni. A fényezés átnézése, a számítógépes diagnosztika, a fékek és futóművek, a gumik, a felnik mind alapos vizsgálódás tárgyát képezik.

Továbbá, a klímarendszer és a teljes motor meg utastér is górcső alá kerül a folyamat során. Az autó állapotfelmérés több esetben is hasznos lehet, kiváltképp, ha éppen használt jármű vásárlása következik. Érdemes egy próbát tenni, hiszen az évek múlásával garantáltan meg fog térülni az egyszeri beruházás.