A babák, gyermekek etetése a megfelelő segédeszközök és tartozék hiányában szinte lehetetlen feladatot jelent, ami gyakran végződik frusztrációval és rengeteg ételmaradékkal, a konyha számos részén. A megfelelő színvonalú, biztonságos és komfortos etetőszék ezért is bizonyul elengedhetetlennek. A szülőknek és persze a gyermekeknek is egy nagyon hasznos felszerelést jelent, amit sokan már 5 hónapos kortól használnak.
A pindurka.hu internetes áruházban hatalmas etetőszék kínálat vár minden kedves vásárlót, ami ugye azt is jelenti, hogy biztosan megtalálható az ideális termék, ami egyszerre megfelel a gyerkőc és ugye az anyuka, apuka igényeinek. Az etetőszék használatával sokkal könnyebb lesz az etetés, ami az első 1-2 évben bizony igen megterhelő és stresszes lehet, főleg akkor, ha a baba válogatós, nem akar enni, izgága és mindig másra figyel.

Mind a kisebb, mind pedig a nagyobb gyerkőcöknek lehetővé teszi, hogy később megtanuljon önállóan enni a családi asztalnál. De melyiket érdemes választani? A hozzáértők, tapasztaltabb szülők és egyben szakemberek szerint, csakis az olyan etetőszék jöhet szóba, amin a baba mindig stabilan, biztonságosan és komfortosan tud ülni. Arra is figyelni kell, hogy helytakarékossági szempontból is megfeleljen az eszköz.

Segít átvészelni a nehezebb időszakot a fogzáskesztyű

A fogzás bizony az első nehezebb, zavaróbb időszak lehet a baba életében, ami ugye sok kihívást tartogat a szülőknek is. Persze segíteni lehet a helyzeten a fogzáskesztyű segítségével. Amikor először kezdenek az első fogcsírák növekedni, a kibújásra törekedve, feltörve az íny felszínét, nem csoda, hogy zavarni fogja a babát, aki a fogzáskesztyű hiányában mindig oda nyúl, ott matat, próbálva csillapítani a kellemetlenséget.
Sok babánál komoly fájdalmat okozhat ez az időszak. A fogzáskor megfigyelhető, hogy mennyire beindul a nyáltermelés, az íny mennyire duzzadt lesz és gyakran még az arc is kipirosodik. A fogzáskesztyű előnye, hogy képes megnyugtatni a szülő szeme fényét.