A porszívó, amint megjelent a piacon, egyből egy olyan eszközzé vált, amit azóta sem lehet pótolni a háztartásban. Persze rengeteg fejlődésen ment át ez a berendezés. A sok fejlesztés és korszerűsítés eredménye a Blitzwolf porszívó lett. Igazán modern tulajdonságokkal rendelkezik. Sok felhasználó szerint az egyik legfontosabb pozitívuma, hogy 3 fokozatban állítható szívóerővel bír.
Az akkumulátoros kivitelű Blitzwolf porszívó számtalan különféle fejjel rendelkezik, ezért bárhol megállja a helyét. A forgó keféssel nagyon sok helyen igazán hatékonyan lehet takarítani. Az előnyök sorát erősíti továbbá a LED világítás, ami segít az alapos takarításban.

Rengeteg mindenkit meglep, hogy mennyire kedvező árú a Blitzwolf porszívó, még akkor is, ha egy igazán korszerű szerkezetről van szó. Nagyon sok különféle tartozékkal bír a termék. Megtalálható a méretes dobozban a a már említett remekül működő forgókefés fej, ami szerencsére már nem sörtéket, hanem egy sűrű szövet szerű anyagot kapott, amibe kevésbé akadnak bele a hosszú női hajszálak.