Mindegyik légitársaság meghatározhatja, hogy az utasok mekkora és hány kézipoggyászt vihetnek fel magukkal a fedélzetre. A Ryanair kézipoggyász például szigorúan 55 cm x 40 cm x 20 cm és/vagy 35 cm x 20 cm x 20 cm nagyságú lehet, amelyek összsúlya nem haladhatja meg a 10 kilogrammot.

Erre a súlykorlátra érdemes nagyon odafigyelni, hiszen ellenkező esetben komoly pénzbeli szankciókkal számolhatnak az utazók. Pontosan ezért tanácsos jóval az utazás előtt előkészíteni vagy beszerezni a bőröndöt, táskát.

Ryanair kézipoggyász kiváló minőségben megrendelhető a taskam.hu webshopból, ahol az árak is roppant kedvezőek. A remek utazótáskákon kívül, a szabványoknak megfelelő kabinbőröndök is megtalálhatóak az internetes bolt felhozatalában.

A kiváló minőségükön kívül az is mellettük szól, hogy a WizzAir méretbeli előírásainak is megfelelnek. A Ryanair kézipoggyász kínálat minden darabja nagyon praktikus és dizájnos, így nemcsak megfelelnek a légitársaság szabványainak, de minden úton stílusos kiegészítőink lesznek.