A garázst érdemes legalább 5 évente újrafesteni. Nyilván nem mindegy, hogy milyen festéket választ az ember. A Dunaplaszt garázsfesték, ahogy a neve is mutatja, a tökéletes választást jelenti. A sokoldalúságát igazolja, hogy kültéren és beltéren egyaránt megállja a helyét, illetve járófelületek, autóbeálló, terasz, pince, veranda esetén is bevethető.

A garázsfesték igazán esztétikus, kopásálló és egyszerűen takarítható felületet hoz létre. Remekül ellenáll továbbá a tisztítószernek, olajnak, benzinnek vagy a kifröccsenő gázolajnak. Mikor jöhet szóba a garázsfesték és hol is lehet ezt használni?

Olyan padlófelületeken, ahol szeretnénk egyenletes, könnyen tisztítható felületet kialakítani, kiváló megoldásnak bizonyul ez, ugyanis nagyon egyszerű megőrizni az eredeti állapotában, még akkor is, ha kültéri használatról van szó. Milyen pozitívumokkal bír a garázsfesték? Első helyen áll a rugalmasság, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az extra adalékoknak köszönhetően igazán kopásálló.