A szeretteitől kapott ékszer minden lánynak nagy jelentőséggel bír. De az eljegyzési gyűrű különleges és egy életre szóló tündérmese szimbólumaként szolgál. Ez egy őszinte ígéret, érzelmes szerelmi vallomás és romantikus házassági ajánlat. Két ember ugródeszkája, az örökkévalóság jele, ami megpecsételi a szándékok komolyságát és az állhatatosságot.

Ezért egy ilyen ékszert nehéz elfelejteni, tehát a legnagyobb odafigyeléssel kell kiválasztani. Az eljegyzési gyűrű megvásárlása előtt fontos megérteni, hogy ez nem egyszerű dolog és nem mindenkinek állandó. Az ékszert az esküvő előtt viselik, mert annak elfogadásával a menyasszony megerősíti a beleegyezését a házassági ajánlatba.

Vagyis vállalja, hogy az ajándékot közvetlenül a házasságkötés előtt viseli. Ha Önnek még nincs határozott elképzelése az ajándékként szánt modellel kapcsolatban, a képzett tanácsadóink segítenek a helyes választás meghozatalában. Az eljegyzési gyűrű egy kis luxust hoz majd az életébe, ugyanakkor nem fogja túlságosan megterhelni a családi költségvetést.