Nagy öröm, amikor a lakás valamelyik részének a felújítása saját kezűleg valósítható meg. Ennek az egyik előnye, hogy így elkerülhető a szakember bevonása, tehát költségek takaríthatóak meg. Ezen felül pedig maga a tudat, a sikerélmény szintén sokat ad. Amennyiben hidegburkolásról van szó, tehát járólapok kerülnek lefektetésre, a szintező ék gondoskodik arról, hogy az egyenletes felület kialakítása ne maradjon el.

Miért fontos ez? Sajnos előfordulhat, hogy a csempék olykor gyárilag hibásak. Elég csupán néhány milliméter eltérés a nagyobb méretű termékeknél, hogy végül fogazott felszín alakuljon ki, ami rendkívül előnytelen.

A TLS-PRO nagy szintező ék kimagasló előnyei között felsorolható, hogy még a nagyon vékony lapok esetében is megelőzi az elmozdulást, a munkálatok teljes időtartama, valamint a ragasztó száradása során. Ez ugyanis a másik sarkalatos pont, hiszen a fizikai változások során előfordulhatnak utólagos anyagmozgások, hiába volt vízszintbe állítva a rendszer. A szintező ék tehát kiküszöböli az esetleges hibákat és biztos kivitelezést tesz lehetővé.