A betegségek holisztikus megközelítése egyre nagyobb teret hódít. A Tachyon olyan energia, ami nélkül az élet elképzelhetetlen. Honnan ered és mire jó?

David Wagner, Kaliforniában élő egyetemi professzor feltalálta azt a módszert, amivel a hétköznapi anyagokat, mint például az üveg, selyem, pamut, kristály át lehet úgy alakítani, hogy a nullponti energiával ezek az eszközök alkalmassá váljanak energetikai gyógyításra, az egészség megőrzésére, relaxáció és meditáció elősegítésére, elektromágneses terek harmonizálására. A Tachyon hihetetlen pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre. A tachyonizált eszközök és anyagok mind a testi, mind pedig a lelki egészséget kiválóan szolgálják.

A flexity.hu webáruház hisz abban, hogy az egészség és boldogság, kiegyensúlyozottság nemcsak a hagyományos módszerekkel érhető el, ezért a kínálatában helyet kapnak olyan különleges termékek, mint a Tachyon Swarovski medál, cseppek fejfájásra, szemvédő, deréköv, víz vagy masszázskrém. Próbálja ki Ön is a Tachyon gyógyító erejét!