A levesek, raguk, pörköltek és egyéb finom ételek készítéséhez a gyártó kiváló minőségű, különböző térfogatú és átmérőjű eszközöket kínál. A Tefal edények hőmérséklet érzékelővel, mérőskálával, gőzlyukkal és más, a főzést megkönnyítő hasznos tulajdonságokkal vannak felszerelve. A legtöbb modell tapadásmentes bevonattal rendelkezik. A felhasználók leggyakoribb választását a Duetto, az Inspiration és az Expertise sorozatok elemei képviselik.

A Tefal edények nemcsak egyedi tételekként, hanem teljes készletként is beszerezhetőek. A rozsdamentes acélból készült termékek többrétegű fenékkel rendelkeznek és kompatibilisek az indukciós, elektromos és gáztűzhelyekkel. A tartós bevonat védi a falakat a karcolások és egyéb sérülések ellen, amelyeket a fémből készült kanalak, villák és kések használata okoz a főzés során. A Tefal edények legtöbbjének fogantyúi fémből készülnek, ezért sütőkesztyűre van szükség, az égési sérülések elkerülése érdekében.

A sorozatok klasszikus térfogatú változatokat tartalmaznak. 2-3 fős háztartásban érdemes a 2,9 literes kiszerelést vásárolni. A 4-5 fős család ételeinek elkészítéséhez az 5,1 literes fazék lesz hasznos. A leves, a püré vagy a bébiétel felmelegítéséhez a hosszú nyéllel felszerelt Tefal edények ideálisak. Ezek fedéllel vagy anélkül is kaphatóak. A nagyobb megtakarítás és az egységes megjelenés érdekében, a vásárlók 4-6 tételből álló készletet is választhatnak. Rendeljen Tefal edényeket, változatos konyhai eszközöket és kiegészítőket az online áruházunkból, ahol a kiváló minőség garantált!