Aki minőségi búvárszivattyút szeretne vásárolni egyenesen a raktárról, vonzó áron, gyors kiszállítással, annak mindenképp webáruházunkat kell felkeresnie. Vállalatunk ugyanis régóta foglalkozik bojlerek, szűrőberendezések és vízművek forgalmazása mellett, csőbúvár szivattyú típusok értékesítésével is.

A Pedrollo márka tervezői gondos számítások és megannyi előny beiktatásával dobta piacra a különféle csőbúvár szivattyú modelleket, amelyek többnyire az emelőmagasság és a teljesítmény terén rendelkezhetnek eltérő kapacitással.

Az általunk forgalmazott csőbúvár szivattyú mindegyike 3 éves gyártói garanciával érkezik házhoz, az útmutató pedig nemcsak az üzembe helyezését és bekötését tisztázza, hanem azt is, hogy milyen feltételek mellett működik meghibásodás nélkül.

Nemcsak arra kell odafigyelni, hogy milyen folyadék szivattyúzására vette meg, hanem arra is, hogy milyen extrém hőmérsékletek esetén számíthat arra, hogy a gép megrongálódik. Vásárlás előtt egyeztessen szakemberrel vagy kérjen tanácsot munkatárainktól!