„Számos arcfiatalító technika létezik, amelyek különböző mértékben korrigálják az életkorral kapcsolatos elváltozásokat. Az esztétikai problémák radikális korrekciója plasztikai sebészeti beavatkozással vagy PDO szál felvarrással lehetséges. Most azonban az invazív eljárásoknak van egy releváns versenytársa, az olvadó szálakon alapuló Thesera lifting. Az egyedülálló rendszer alapja egy olyan technológia, ami lehetővé teszi a különböző hatóanyagok, a hialuronsav, a peptidek, az aminosavak, az antioxidánsok és más értékes összetevők bőrbe juttatását.

A technológia fő előnyei a teljes biztonság, az eljárások fájdalommentessége, az összes összetevő stabil eloszlása az egész területen, nem csupán a korlátozott részeken. A Thesera új módszerének köszönhetően el lehet felejteni a tűket, a fájdalmat és a mellékhatásokat. A Thesera kezelés nem költséges, nincsenek ellenjavallatai, valamint természetes és szép eredményt ad. Ezen kívül megakadályozza az öregedés jövőbeli jeleit, mivel a szálak a bőrbe kerülve szaporodnak.

Hazánkban is hódít a Thesera

Az, hogy a legújabb szépészeti módszereket már tűk nélkül is lehet elvégezni, még népszerűbbé teszi a kezeléseket. A Thesera egy új, növekvő trend, ami végre már nálunk is elérhető! A bőrbe olvadó szálakon alapuló eljárás olyan népszerű irányzat, ami világszerte számos szépségszalonban megtalálható. Hogy ez teljesen fájdalom- és kellemetlenségektől mentes legyen, újdonságnak számít. A Thesera a klinikailag bizonyított PDO szálazás következő generációja, ami felemel, feszesít, kevesebb ráncot eredményez, ráadásul fájdalommentes.

A technológia a különböző hatóanyagok, például a hialuronsav, a peptidek és a különböző savak behatolásának központi módszere. A hatóanyagokat nano méretű kapszulákba zárják, hogy a külső erők, például a hőmérséklet és a különböző pH-szintek ellen védve lefelé mozogjanak a lipidben. Ez lehetővé teszi az egész arc, sőt, a nyak kezelését is egyszerre, nem pedig csak egy-egy területen. A Thesera kezelés nem igényel tűszúrást a bőrbe és nincs felépülési idő. Az eljárás 4 alkalommal történik, a látható hatás elérése érdekében.