Sok háziasszony szinte egyenként vásárolja meg, hosszú évek leforgása alatt mindazokat lábasokat, fazekakat, amelyekre szüksége van a konyhában. Ez nem rossz megoldás, de van egy hátránya, mégpedig az, hogy nincs két egyforma színű vagy kialakítású darabja. Az edényszett tagjai viszont minden esetben csak méretben különböznek egymástól.

Így egészen más feelinget adnak, mint a darabonként megvett példányok. Ha úgy gondolja, hogy az Ön készlete még nem teljes, akkor itt az ideje elgondolkodnia egy edényszett megvásárlásán! Az edenyshop.hu webáruház bőséges kínálatában szereplő Berghome Line termékei valóságos telitalálatnak számítanak, ugyanis 9 rétegű hővezető aljjal rendelkeznek.

Bármilyen tűzhelyen könnyen használhatóak ezek az edények és a tisztításuk is rendkívül egyszerű. A nyelük sem melegszik fel, tehát ebből a szempontból is biztonságosak, illetve mindegyik típushoz tartozik egy üvegfedő. A webáruházból a 12 részes változatban vásárolható edényszett tartalmaz egy mutatós serpenyőt is.