A kevert, rázott italok minőségéhez minden összetevő nagyban hozzájárul. Nem elég, ha csak az egyik alapanyag kellően nívós, még akkor sem, ha abból kerül bele a legtöbb. A legkisebb mennyiségben felhasznált alapanyagra is nagy hangsúlyt kell fektetni.

Például a tonic kiválasztását sem szabad elkapkodni, hiába csak fele annyi kell belőle a gin-tonic elkészítéséhez, mint a másik alapvető összetevőjéből. Ha igazán finom koktélt szeretne inni, akkor még a citromot is körültekintően kell beszereznie hozzá, nem beszélve a tonicról, amiből viszonylag sok kell.

Szerencsére ma már nem kell üzletről-üzletre járnia vagy hosszú kocsiútra indulnia ahhoz, hogy valóban minőségi italokat vásárolhasson, hiszen az internetnek hála, minden egy kéznyújtásnyira van Öntől.

Pontosabban néhány kattintásra vagy simító mozdulatra. Például a premiumitalnagyker.hu webáruház kínálatában, a nevéhez hűen csak magas nívót képviselő termékek kapnak helyet, így az innen megrendelt tonic garantáltan nem fog csalódást okozni.