Esős, borús időben nincs is jobb, mint bekuckózni a TV elé és megnézni egy jó filmet. Azonban ahhoz, hogy minél hamarabb megtudhassuk, hogy éppen hol megy valamelyik kedvencünk vagy melyik csatornán van éppen egy olyan vígjáték, dráma, akciófilm, amire régóta kíváncsiak vagyunk, kell egy jól átlátható TV műsor.

Manapság ilyet az interneten lehet a legkönnyebben találni, hiszen a szolgáltatók igyekeznek ezt a fajta igényt is kielégíteni az online világban, lévén, hogy ma már szinte mindent itt intézünk. Érdemes megtekinteni például a musor.tv weboldalt, ahol 150 csatorna kapcsán követhető a TV műsor, nemcsak az adott dátumra vonatkozóan, hanem akár 5 napra előremenően is.

Itt rá lehet szűrni a különböző műsorokra, színeszekre, de akár rendezőkre is, így célirányosan is kereshetjük, hogy mit nézzünk este vagy a hétvégi pihenésünk alatt. Ugyanakkor kedvenceket is beállíthatunk, így nem kell az értékes időnket töltsük a teljes TV műsor átböngészésével, hanem csak azok az adások fognak megjelenni, amelyek esetleg érdekelhetnek is.