A jó alakú fiatalabb hölgyek bátrabb darabokat is felhúzhatnak. A sorthoz húzott combfix harisnya egy bizonyos életkor felett már nem mutat jól, de huszonéves korban még igen. Vannak hölgyek, akik jól tartják magukat és úgy gondolják, hogy ez az öltözék később is viselhető, de igazából az éveket nem lehet eltüntetni.

Az igaz, hogy manapság a kozmetikai és plasztikai ipar sok mindenre képes, de az időkerék visszaforgatására nem. Vannak a testen olyan árulkodó jelek, amelyekre jelenleg még nem lehet hatni. A combfix harisnya több méretben kapható, így mindenkinek elérhető és megvásárolható. Régen, a harisnyanadrág megjelenése előtt, harisnyatartóval viselték az akkor még igen drága selyemből készült példányokat.

A combfix harisnya gyártás ezt is leegyszerűsítette, ugyanis a felső részén tapadó gumik vannak elhelyezve, amelyek megmaradnak a bőrön. Viseletük nagyobb körültekintést igényel, mint egy harisnyanadrág, de nagyon csinosak lehetnek és ügyesen kombinálhatóak a különféle öltözékekkel. A menyasszonyi ruhák alá gyakran kerül fehér színű combfix.