Egy átlagos nyomtatót, viszonylag kedvező áron be lehet szerezni valamelyik webáruházból. De a fenntartásával már lehetnek gondok, hiszen az gyári tonerek igencsak drágák lehetnek.

Sűrű használat esetén, mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, viszont ebben az esetben az utángyártott toner optimálisabb döntésnek fog bizonyulni. Hogyha beleszárad, amiért ritkán használjuk, akkor meg nem szívesen adunk ki a gyári változatért akkora összeget, hiszen úgysem használjuk sokszor.

Az utángyártott toner tulajdonképpen az arany középutat jelenti. Szerencsére bőven akad választék az onlinetoner.hu webáruház kínálatának köszönhetően, ahol könnyen megtalálhatjuk nyomtatónkkal kompatibilis típust.

Az utángyártott toner minősége kifogástalan. Tökéletesen illeszkedik a nyomtatóba és a nyomtatott szöveg, kép, minta is olyan lesz, amilyennek lennie kell. Nem mosódik el és nem is lesz túl halvány. Az utángyártott toner még egy régi nyomtatót is képes újjávarázsolni, hiszen sok esetben gondolhatjuk azt, hogy az eszköz már elavult és cserére szorul, holott csak a tonert kell kicserélni.