A körmök esztétikus díszítése manapság erősen a figyelem középpontjába került a hölgyek körében. Sokan vágnak bele otthon vagy egy szalonban a körömfestés rejtelmeibe. Számukra elengedhetetlen kellék az UV/LED lámpa. A körmök ideális száradási idejét támogatja a beállítható időzítő és a digitális kijelző.

Olyan típust is vásárolhatunk, ami egy kedves pandafejet ábrázol, ennek a használatával garantáltan nem lesz unalmas az asztal berendezése. A SUN 9C köröm- és gélszárító UV/LED lámpa infravörös szenzorral rendelkezik, ami annyit takar, hogy rögtön működésbe lép, amint belehelyezzük a kezeinket.

Ebben az esetben maximum 99 másodpercig működik a program, ezalatt a fény fokozatosan erősödik fel, hogy a körmeinken ne tapasztaljunk kellemetlen forróságérzetet, a speciális zselé kötéséből adódóan. Az UV/LED lámpa egyszerűen kezelhető, a programok könnyen beállíthatóak. Kiváló ajándékötlet lehet azoknak, akik éppen most kezdik próbálgatni a szárnyaikat a körömfestés vagy a körömépítés világában.