Léteznek olyan munkahelyek, ahol különösen éles tárgyakkal dolgoznak a munkavállalók, így feltétlenül szükségük van a megfelelő munkavédelmi felszerelésre. Hatásos védelmet nyújt a vágásbiztos kesztyű a sérülések ellen. Ezek a termékek jellegzetes, egyedi tulajdonságokkal bírnak, úgyhogy választás előtt mindenképpen jól át kell tekinteni a hozzájuk tartozó részletes leírást.

Például a netpolc.hu webshop termékpalettáján szereplő Portwest AP50 Aqua Cut Pro vágásbiztos kesztyű a kategóriájának egyik legkeresettebb darabja, ami voltaképpen két rétegből tevődik össze. Az egyik réteg masszív nitril bevonat, a másik pedig nitril hab. Ennek a kesztyűnek kényelmes a viselése és maximálisan védi a bőrt a sérülésektől.

Rugalmas mandzsettával is fel van szerelve, ezáltal az alkar egy részét is védi. Eme vágásbiztos kesztyű alá nem kerülhet semmiféle folyadék, mert a felülete vízhatlan. Praktikus, kényelmes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé a vágásbiztos kesztyű, amit ebből az online szaküzletből megvásárolhat.