Bizonyos munkafolyamatok elég komoly erőhatást követelnek az elvégzésükhöz. Bár már gyakran kaphatóak olyan kéziszerszámok is, amikkel kiváló eredmény érhető el, azért a gépi ráhatás jelentősen felgyorsítja a feladatvégzést. Az akkus ütvecsavarozó egyedülálló technológiával készül és sok nehézségtől kíméli meg a használóját.

Betoncsavarok elhelyezésére, autókerekek cseréjénél kiváló segítséget nyújt. Pillanatok alatt a helyére illeszti a rögzítő elemeket és hálózattól függetlenül használható Az akkus ütvecsavarozó területén a Makita volt az a márka, amelyik egyértelműen nagyot alkotott. Amire megéri figyelni a beszerzés során, az akkumulátor típusa, esetleg száma, ami a termék mellé jár.

Továbbá, a teljesítmény, a nyomaték is meghatározó, hiszen ez fogja eldönteni, hogy mekkora erővel dolgozik a szerkezet. A fordulatszám leginkább a fúrásnál fontos feltétel. Az akkus ütvecsavarozó 10.8-12V, 14.4V és 18V kivitelben érhető el a szerszamoazis.com weboldalon. Lelkes barkácsolóknak, de profi szakembereknek ugyanúgy megtalálhatóak itt a tökéletes szerszámgépek.