Az ország több mint 17 ezer szigetből áll és ezzel a világ legnagyobb szigetországa. El sem lehet képzelni, hogy egy 17 ezer részre osztott terület milyen sokféle kulturális és természeti gazdagsággal rendelkezik. Elsősorban ez a sokszínűség az, ami miatt az Indonézia nyaralás szinte minden utazáskedvelő bakancslistáján ott szerepel. Minden sziget a maga módján egyedi, saját hagyományokkal, ételekkel, tájakkal, éghajlattal, sőt, még növény- és állatvilággal is rendelkezik.

Hófehér strandok és azúrkék tenger, aktív vulkánok és hatalmas vízesések, több vallás ősi templomai, fejlett infrastruktúra és ugyanakkor megfizethető árak. Az Indonézia nyaralás során tehát a turisták valódi Mekkáját fedezheted fel. Itt nem kell kompromisszumot kötnöd. Ha vulkánokat akarsz meghódítani, majd búvárkodni és szörfözni, hegyi folyókon raftingolni, a tengerpartokon sütkérezni vagy a spirituális oldaladat kényeztetni templomok és más kulturális látnivalók meglátogatásával, az Indonézia nyaralás során minden álmod teljesülhet.

Miért annyira közkedvelt Ázsia?

Miért olyan népszerű Thaiföld, a Maldív-szigetek és Dubai a turisták körében? Hogyan lehet egy nyaralást ebben a régióban a lehető legkellemesebben és legkényelmesebben eltölteni? Mennyibe kerülnek a kirándulások, az étkezés és a szórakozás? Erről és még sok másról is többet megtudhatsz az Ázsia Neked jóvoltából. Napjainkban a hóillatú turisták tömegei repülnek a tengerhez pihenni. Ez nem a Földközi, de még csak nem is Vörös-tenger.

Az utóbbi években, különösen amikor hideg van, a turisták egyre inkább szeretnek a Thai-öböl, az Andamán-tenger vagy az Indiai-óceán örökké meleg vizében pancsolni. Miért szerették meg sokan annyira a régiót? Ha egyszer elutazol ide, Te is azonnal megérted majd! Amikor először látogatsz meg egy ázsiai országot, rögtön megjegyzed az ár és a minőség ideális arányát, valamint a szolgáltatások nagyon magas színvonalát, ami a helyiek mentalitásának köszönhető. Másodszor, Ázsia hihetetlen természeti szépségekkel rendelkezik, itt az időjárás mindig kellemes, a tenger pedig meleg.