A Mátra csodálatos tájait érdemes többször is bejárni, hiszen páratlan élményekkel szolgálnak. Ha több napot szánunk a környék felfedezésére, akkor nem árt tudni, hogy rendelkezésünkre áll kényelmes, tiszta vendégház segítőkész, barátságos szállásadókkal.

A Kétkerék Vendégház tulajdonosai minden igényt kielégítő szobákkal várják a vendégeiket és igyekeznek a szolgáltatásaikkal felejthetetlen Mátra élményhez hozzájárulni. A szolgáltatások között megemlíthetjük a kerékpár bérlést, valamint a kiadós és finom svédasztalos reggelit is. A Vendégház kapuján kilépve, a vendégek számtalan irányba indulhatnak el, ha túrázni, kerékpározni, futni vágynak. Ha pedig csak pihenni akarnak és szemlélni a gyönyörű őszi tájat a teraszról, akkor itt azt is a legnagyobb nyugalomban megtehetik.

A Vendégház ugyanis nemcsak átlagon felüli szolgáltatásokat, tiszta, barátságosan berendezett szobákat kínál, hanem lehetőséget a relaxálásra is. Itt bármikor feltöltődhet az ember egy jó túrázás után, a 6 személyes jacuzziban is.