Amikor a szabadban tombolnak a hideg szelek vagy éppen hull a hó, szerencsés, ha a szobában kellemes meleg van. Ahhoz, hogy ez a feltétel biztosítva legyen, első körben megéri gondoskodni a megfelelő fűtési rendszer kiépítésről, majd annak a hatékony vezérlésről. Itt kerül előtérbe a csőtermosztát, ami padlófűtés, valamint melegvizes, cirkulációs szivattyúk vezérlésében egyértelműen élen jár.

A magas hatásfok nem marad el, aminek következtében az energia megtakarítás, ezen keresztül pedig a költségek visszaszorítása végezhető el. A csőtermosztát el lehet látva merülő hüvellyel, kapillárissal, de választható kontakt, illetve kettős merülő kivitelben is.

Természetesen laikusként nem tudjuk eldönteni, hogy a különféle fűtőrendszerek esetében melyik lehet a leginkább hatékony változat, ezért megéri szakemberre bízni a feladatot. Az evohomeshop.hu webfelület munkatársai hasznos tanácsokkal látnak el bennünket a csőtermosztát kiválasztásában. A felszerelésük történhet szerelőlapra vagy közvetlenül a fűtőtestre, helyzettől függően.