Korszerű otthonaink szerves része a fürdőszoba, amely helyiség esetében számos olyan szaniter van kereskedelmi forgalomban, amelyek segítségével a hétköznapok gondjai könnyedén megoldhatóak. A modern háztartások WC kagyló nélkül elképzelhetetlenek lennének. A mellékhelyiségek ápoltsága és funkcionalitása igen fontos szempont, akár az ott élőknek, akár a vendégségbe érkező embereknek.

A megfelelő WC kagyló kiválasztásánál a helyigény figyelembe vétele mellett, széles kereskedelmi kínálatból rendelhet bárki. Léteznek fali, álló és monoblokkos termékek, illetve lapos és mély öblítésűek is. A felszerelés szempontjából fontos tudni, hogy a kifolyás hátul vagy alul helyezkedik el.

Újdonságnak számítanak a perem nélküli változatok, amelyek tisztítása könnyebben megoldható, valamint az öblítése kevesebb vizet igényel. A WC kagyló vásárlása esetén ajánlatos beszerezni a megfelelő minőségi kiegészítőket, mint amilyen a tartály, az öblítő szelep, az ülőke és egyéb alkatrészek. A gepeszcentrum.hu webshopban mindent megtalálunk egy helyen.